Qué és el Ioga?

Actualment trobem diferents percepcions i idees del que és el Ioga.

Hi ha gent que creu que és un esport; que és una sessió d'estiraments; que és per relaxar-se; que t'ajuda a perdre pes, etc. De fet, totes tenen part de raó però és queden una mica curtes. 

 

 

 

El Ioga és una disciplina mil·lenària, la recerca amb el fi de trobar la nostra veritable naturalesa. És a dir, arribar mitjançant la seva pràctica a un major creixement personal i espiritual. A més, ens ajuda a alliberar-nos dels lligams que crea la nostra ment, doncs és la que ens origina gran part del patiment: "no puc", "no arribarè a tenir això o allò", "necessito això per ser feliç", etc. I és que la gran majoría de persones es passa buscant "allò" sense adonar-se de que "allò" es troba dins el seu interior.

 

Podem dir que el Ioga és el procès que ens ajuda a passar de la pedra de carbó que creíem ser, al diamant que en realitat som. Resumint a la seva mínima expressió: El Ioga és un camí de transformació del ser.

 

Ioga significa UNIÓ. S'acostuma a dir que és la unió entre el cos i la ment i també del nostre espírit.

 

Amb el Ioga comencem a pendre consciència del nostre cos. Inclús ens ensenya a veure la vida des d'una altra perspectiva totalment diferent a la que teniem abans.

CONTACTE

CLUB TENNIS PREMIÀ DE MAR

Avinguda Torrent Castells, 23

08330 Premià de Mar

Telèfon. 93 752 39 40

ctpremiademar@telefonica.net

FES-TE SOCI!

Gaudeix dels millors serveis i del Pàdel al millor preu!!

Fes-te'n Soci

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© CLUB TENNIS PREMIA DE MAR