CLUB TENNIS PREMIÀ DE MAR
CLUB TENNIS PREMIÀ DE MAR

SISTEMA DE TREBALL TENNIS

A partir dels programes de l'Escola Nacional de Mestratge de Tennis de la R.F.E.T., dels plans de docència de la F.C.T., d'assistència a simposis... El nostre equip tècnic ha desenvolupat una metodologia pròpia del treball, en el qual, d'una forma agradable, dinàmica i progressiva, els alumnes aprenen la tècnica i la tàctica del nostre esport, d'una manera ràpida i senzilla, sense caure en l'avorriment de les antigues formes d'ensenyament.

 

Principalment fa falta coordinar quatre aspectes: tècnic, tàctic, físic i mental. Doncs cadascun d'ells complementa els altres. Treballem amb els alumnes en funció d'aquests aspectes, més la voluntat de cadascun. 

 

Es treballa en equip mitjançant taula rodona i es decideixen la línia a seguir per tots els professionals. És la nostra intenció poder treball en equip i junts: professionals, pares, directius i alumnes.

 

Els nostres cursos estan destinats a qualsevol persona que vulgui INICIAR-SE, PERFECCIONAR-SE I COMPETIR.

Els grups estan confeccionats amb alumnes de nivells i edats semblants.

 

 

NIVELLS I OBJECTIUS

PRE-TENNIS

Psicomotricitat de l'alumne, diversió, coordinació braç-raqueta, integració en el grup i control de la pilota.

 

INICIACIÓ

Desenvolupament de la velocitat i la flexibilitat, perfeccionament de la tècnica, desplaçament dins de la pista, correcció d'empunyadures, mecanització de cops bàsics, iniciació a la competició, exercici físic (aeròbic i anaeròbic).

 

PERFECCIONAMENT

Desenvolupament de la resistència i la velocitat, perfeccionament de la tècnica de cops bàsics i especials, mecanització de cops bàsics i especials, treballar jugades de partit, mostrar el patró de joc a l'alumne, domini dels cops d'atac i defensius, elaboració de la finalització de punts, treball tàctic, exercici físic alt.

 

PRE-COMPETICIÓ

Ple desenvolpament de la resistència per força i la velocitat, responsabilitat respecte el propi entrenament, potència, profunditat i direcció dels cops, perfeccionar jugades de partit, domini dels cops d'actac i defensius, perfeccionar la tàctica, exercici físic alt, competició, organització i planificació d'objectius i assessorament psicològic.

 

COMPETICIÓ

Desenvolupament total de la resistència, força, velocitat, potència, profunditat i direcció dels cops i el patró de joc. Treball específic amb preparador físic i psicòleg. Programa personalitzat, acompanyament i supervisió a les competicions.

 

 

CONTACTE

CLUB TENNIS PREMIÀ DE MAR

Avinguda Torrent Castells, 23

08330 Premià de Mar

Telèfon. 93 752 39 40

Mòbil 692231496

ctpremiademar@gmail.com

@ctpremiademar

escolactpremiademar@gmail.com

Restaurant XICKITA

reserves 697222855

@xickita_pm

FES-TE SOCI!

Gaudeix dels millors serveis i del Pàdel al millor preu!!

Fes-te'n Soci

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© CLUB TENNIS PREMIA DE MAR